Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?


51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?


 

 

Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација.

 

Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците одговорност.

 

Нема бегање!