Крмов: ИНФО ОД ДЕНЕС ЗА ПОПИСОТ


ИНФО ОД ДЕНЕС ЗА ПОПИСОТ:


 

Денес попишувачите имале проблем да се вклучат на мрежата, лаптопите им правеле проблеми и воглавно запишувале само име, презиме и ЕМБГ.

Најверојатно планот е потоа од дата базите да го пополнат останатото.

Неспособни се и фалсификат да направат.

Не смееме да попуштиме, мора да засилиме! Не поминува и готово!