Главното прашање е зошто Заев лажеше и ја злоупотребуваше трагичната судбина на семејствата на убиените од Смилковско езеро за политички цели


Почитувани,Фатиме Фетаи вели дека немало ништо во бомбите за случајот „Монструм“ барајќи казна за веќе обвинетите.

Заев велеше дека невини луѓе се во затвор за случајот „Монструм“.

Главното прашање е зошто Заев лажеше и ја злоупотребуваше трагичната судбина на семејствата на убиените од Смилковско езеро за политички цели.

Главниот политички монструм во „Монструм“ е Зоран Заев. Тој е главниот извор на безочни лажни вести и дрска злоупотреба на луѓе и судбини. Заев должи одговори.

 

Со почит,

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ