Филипче за 24 часа закопа 39 граѓани, оставка веднаш!


ВМРО-ДПМНЕ: Мислењата на Венецијанската комисија за СДСМ важат во зависност од тоа како ним им одговара - МИА

Повторно црн рекорд во Македонија! Во последното деноноќие статистиката на минситерството за здравство вели дека се починати 39 лица.


 

Станува збор за 39 семејства завиени во црно.

Неспособноста на Филипче и Заев чини животи!

Филипче ќе остане запаметен како гробар на граѓаните.

Филипче прогнозираше дека ќе има околу две илјади заболени, а сега има скоро 4.600 починати лица од корона.

Ова е резултат на неспособноста да се организира здравствениот систем. Ова е резултат на неспособноста да се набават навреме  и доволно вакцини.

Филипче не само што треба да замине, Филипче ќе одговара!