Николоски изрази сочувство до семејствата на настраданите во трагичната несреќа во Бугарија


Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски изрази сочувство до семејствата на настраданите во трагичната несреќа во Бугарија.


 

На овој трагичен ден во знак на сочувство денес ја откажавме седницата на Националниот совет за евроинтеграции на која беше планирано да се разговара за извештајот на Европската Комисија.

Сочувство до семејствата на настраданите во трагичната несреќа во Бугарија. – Напиша тој на својот ФБ профил.