Изјава за медиуми на шефот на ОДИХР за набљудување на локалните избори (Во живо)ript>

Изјава за медиуми на шефот на Mисијата на ОДИХР за набљудување на локалните избори во Македонија, Тана де Зулуета, која ќе го посети избирачкото место бр. 2805 на општина Центар.