Грчева: Мегафоните на власта почнаа да прават отстапница за неуспехот на преговорите за името

Мегафоните на власта почнаа да прават отстапница за неуспехот на преговорите за името. До вчера се вознесуваа до небо, сите загрижени луѓе ги етикетираа како примитивни, кусогледи, …што не. Сега веќе, срамежливо почнаа Грција да ја нарекуваат уценувач (како да се сменило нешто во нејзината политика) и што било многу, многу било дури и за нивниот вкус. Паѓаа на “топлата“ атмосфера во стилот, сега или никогаш.
Никогаш бре, никогаш!
Само некои тоа го видоа порано и се борат на правата страна, а некои чекаа да ги удри дијамантски метак во чело.

Loading…

Први оставете коментар

Вашиот коментар пишете го во празното поле:

Вашата емаил адреса нема да биде објавена.


*