Апасиев: Окупатори да бевте, па ќе имавте повеќе сенс за чувствата и националните интереси на македонскиот народ


Апасиев: Левица е оштетена за околу 10 илјади гласа, украдени ни се тројца пратеници - МИА

Кога се во прашање правата на Албанците – тогаш нема “албанска опозиција”. Сите се со власта!Кога се во прашање правата на Македонците – тогаш сатрапот Заев и СДС се вечита “македонска опозиција”. Увек се контра народот!
p.s. Окупатори да бевте, па ќе имавте повеќе сенс за чувствата и националните интереси на македонскиот народ. 🙁
#Антимакедонизам