„ГЛАС за Македонија“ Солза Грчева основа партија


На 24 февруари, сабота (саатот и локацијата ќе бидат објавени деновиве) ГЛАС за Македонија ќе го прави Основачкото Собрание.
Поради голем интерес за настанот, ги замолувам основачите кои потпишале изјави, како и сите заинтересирани да ми потврдат свое присуство во инбокс, со кусо: доаѓам.
Ова ни е потребно поради планирање на капацитетот на салата и сите други организациски работи.
Со почит, Солза


 

Напиша поранешната пратеничка Грчева на својот фејсбук профил