Лимитираната едиција The We edition IQOS 3 DUO


Компанијата ФМТКП ДОО Скопје одбележува 2 години од лансирањето на иновативниот електронски уред кој го загрева, но не го согорува тутунот, на македонскиот пазар. По тој повод пристигнува и новата The We edition IQOS 3 DUO лимитирана едиција. Овој уред ја симболизира различноста, индивидуалноста и автентичноста, и ќе биде достапен екслузивно онлајн, на веб страницата.


 

Овој револуционерен производ, создаден од компанијата „Филип Морис Интернешнл“ е резултат на повеќе од една деценија истражувачка работа, посветеност на над 900 врвни научници и експерти и инвестирање на повеќе од девет милијарди долари во неговиот развој.