СИТЕ ДОКАЗИ ПРОТИВ НЕУСТАВНИОТ, КРИМИНАЛНИОТ И ШОВИНИСТИЧКИ Закон за употреба на албанскиот јазик! 

Една од најактуелните теми во последниот период е Законот за употреба на албанскиот јазик. Предлагаме да ја гледате емисијата за да го чуете експертското мислење, поткрепено со факти и аргументи, на еден од најголемите експерти во оваа област, проф. д-р Гордана Силјановска!