Запалени две приколки на езеро Треска!


На 24.04.2018 година околу 09.00 часот било пријавено дека на езерото Треска во Скопје биле опожарени две камп приколки и еден помошен објект. Сопственик на едната приколка е С.З. (44) од Скопје, а на другата се уште не се знае сопственикот. Се преземаат мерки за утврдување на причините за настанување на пожарот како и за висината на материјалната штета.