Свечена академија по повод државниот празник Св. Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св. Климент Охридски ќе се одржи денеска во Музејотна македонската борба во Скопје.

Свечената академија ја организиираат Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) и Македонската православна црква – Охридска архиепископија.

Facebook
Twitter
LinkedIn