Состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес


Во организација на Британското Министерство за надворешни работи и работи на Комонвелтот, денеска и утре во Скопје, ќе се одржи вториот состанок на Управната група за преземени обврски за безбедност во рамки на Берлинскиот процес.Како што информираат од МВР, на состанокот ќе се обрати министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.