Без вода населбата 11 Октомври


Без вода денеска ќе бидат корисниците од населбата 11 Октомври (бараки).


 

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот во водоснабдувањето е поради реконструкција на водоводна мрежа ф-1“ на улица „Лазар Димитров“ бб.