Реформи во јавните набавки – Закон за јавни набавки


Утре, 22.2.2018 година, со почеток од 11:00 часот, во Струга, во хотелот Мираж, министерот за финансии, д-р Драган Тевдовски, ќе има свое обраќање на јавната дебата на тема “Реформи во јавните набавки со посебен осврт на нацрт текстот на законот за јавни набавки“ .


 

Ова ќе биде втора јавна дебата за новиот Предлог – Закон за јавни набавки.