Проверете дали ќе има прекини на електрична енергија кај вас – ЕВНЕкипи на ЕВН Македонија, на  15.03.2018 год. поради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа, поради што без снабдување со електрична енергија ќе останат населените места на следните локации: