Прес-конференција на генералниот директор на „Пошта“, Рустеми


Прес-конференција на генералниот директор на „Пошта“, Рустеми - МИА

Скопје, 13 август 2020 () – Генералниот директор на АД „Пошта Северна Македонија“, Ејуп Рустеми ќе одржи прес-конференција во врска со Одлуката на Народна банка за случувањата во „Еуростандард Банка“.


 

Прес-конференцијата ќе се одржи на платото пред Дирекцијата на АД „Пошта Северна Македонија“ во 13.30 часот.