Премиерот Заев и министерот Филипче на отворање на „НЈСК Холдинг“ (ВИДЕО)ript>

Премиерот Заев и министерот Филипче на отворање на „НЈСК Холдинг“ (ВИДЕО) - МИА

Скопје, 14 октомври 2020 () – Премиерот Зоран Заев и министерот за здравство Венко Филипче на отворање на новиот производствен капацитет на „НЈСК Холдинг“.


 

Отворање на производствен капацитет на НЈСК Холдинг

Posted by MИА.mk on Среда, 14 октомври 2020