Отворени денови на Институтот за македонски јазик (во живо)


Обраќање на директорката на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје - МИА

Скопје, 19 октомври 2020 () –  „Отворени денови на Институтот за македонски јазик „Крсте Мисирков“ – Скопје“.

 

 

Отворени денови на институтот за македонски јазик

Posted by MИА.mk on Понеделник, 19 октомври 2020