Во Крива Паланка се одржуваат работилници за млади на тема туризам како здравствена превенција

Крива Паланка, 23 септември 2020 () – Од денеска до 29 септември во пет последователни сесии работилници, младите од Крива Паланка ќе се обучуваат на тема „Туризам како здравствена превенција“.     Петдневната обука што … Continue reading Во Крива Паланка се одржуваат работилници за млади на тема туризам како здравствена превенција