Село Глишиќ и улица ,,Шишка” во Кавадарци без вода до 14 часот поради дефект


Дождовите ја заматија водата за пиење во Кавадарци и Демир Капија, да се преврива пред употреба - МИА

Кавадарци, 9 септември 2020 () –Од Јавното претпријатие „Комуналец” утринава ги замолија за разбирање и трпение, сите оние кои остануваат без вода за пиење. свд/цр