Корисниците на улицата „Востаничка“ утре без вода


Без вода утре делови од бул „Србија“ и улиците „Топаанска“ и „Војдан Чернодрински“ - МИА

Скопје, 21 септември 2020 () – Без вода утре од 8 часот ќе останат корисниците од улицата Востаничка во Скопје.

 

 

Како што соопти Јавнто претпријатие Водовод и канализација – Скопје, прекинот со водоснабдување е поради изведување на водоводен приклучок на улицата Востаничка бб, и ќе трае се до завршување на дефектот.