Ќе се чистат диви депонии во Општина Карпош


Општина Карпош денеска ќе продолжи со чистење и затворање на диви депонии.Како што информираат од Oпштината, ќе се затвора дивата депонија долж течението на реката Лепенец, во Бардовци, каде што месното население традиционално се собира за празникот Водици.