Јавните паркинзи во Скопје денеска бесплатни


Јавните паркинзи во Скопје денеска бесплатни - МИА

Скопје, 15 јули 2020 () – Паркирањето на јавните паркиралишта и јавните површини со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ денеска е бесплатно.


 

Како што соопшти претпријатието, нема да се врши наплата зашто е неработен ден.