Делови од Карпош 4 и Ѓорче Петров без вода


Драстично зголемена потрошувачката од градскиот водовод во Кочани - МИА

Скопје, 21 јули 2020 () – Дел од скопската населба Карпош 4 денеска ќе биде без вода поради дефект на водоводната мрежа на ул. „Разловечко востание“.

 

 

Без вода, покрај корисниците од ул. „Разловечко востание“, ќе останат и дел од корисниците од улиците „Желево“ и „Столе Стојчев“ во општина Ѓорче Петров.

ЈП Водовод и канализација – Скопје информира дека прекинот во водоснабдувањето ќе трае од 9:00 часот до санирање на дефектот.