Без вода утре корисниците на улица „Адолф Цибровски“ во Центар


Без вода утре делови од бул „Србија“ и улиците „Топаанска“ и „Војдан Чернодрински“ - МИА

Скопје, 5 мај 2020 () – Без вода утре ќе останат корисниците на улица „Адолф Цибровски“ во населба Центар.Како што соопшти Јавното претпријатие „Водовод и канализација“-Скопје, прекинатото водоснабдување ќе биде поради дефект на огрлица од Ф-2цол на булевар „Адолф Цибровски“ 25 во населба Центар, а ќе биде прекинато од 9 часот до санирање на дефектот.