Без вода утре дел од индустриската зона во Општина Гази БабаДел од Општина Центар денеска без вода - МИА

Скопје, 10 септември 2020 () – Без вода утре ќе остане улица 808 на која се наоѓаат „Пивара“, „Европа“ и други фирми, како и Противпожарната единица, во Општина Гази Баба, а намален притисок ќе имаат дел од  жителите на наслеба Керамидница.


 

Од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје соопштуваат дека водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект на шибер Ф 350.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:00 часот се до завршување на интервенцијата.