Без вода скопско Ново Село


Десет јавни чешми во тетовските села со неисправна вода за пиење - МИА

Скопје, 16 септември 2020 () – Без вода денеска од 10:30 часот се корисниците од Ново Село поради дефект на водоводната мрежа во населбата Ѓорче Петров.Прекинот во водознабдувањето ќе трае до отстранувањето на дефектот, информираат од ЈП Водовод и канализација – Скопје.