Без вода неколку улици во Шуто Оризари


Без вода дел жителите на Ракотинци и Добри Дол - МИА

Скопје, 14 август 2020 () – Поради уличен дефект на водоводна мрежа Ф 100м.м.на улица Овчеполска 15. Со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците Овчеполска, Брсјачка Буна и Индира Ганди крак 37 во Општина Шуто Оризари.Како што информираат од ЈП Водовод и канализација, водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до завршување на дефектот.