Без вода корисниците од населба Хиподром


Без вода денеска од 16:30 часот ќе останат корисниците од населба Хиподром.


 

Прекинот во водоснабдувањето е поради промена на водоводен затворач (шибер) Ф80 мм.на улица „Париска Комуна“ 21.