Без вода денеска жителите на Визбегово


Без вода дел жителите на Ракотинци и Добри Дол - МИА

Скопје, 29 мај 2020 () – Без вода денеска од 11 часот се дел од корисниците од населбата Визбегово.


 

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради изведување на водоводен приклучок од ф150мм на ф80мм на ул.„Качанички Пат“ бб (кај сервис Даим).

Корисниците ќе бидат без вода се до завршување на приклучокот.