Без вода дел од Драчево

voda_3453453
Facebook
Twitter
LinkedIn

– ЈП „Водовод и канализација“-Скопје известува дека денеска, од 09 30 часот, без вода ќе бидат улиците „Илија Ристевски“, „Партизански Пат“ и место наречено Три Круши во Драчево.
Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради исклучување на стара мрежа ф 80 мм на улица „Партизански Пат“ бб.

Корисниците ќе бидат без вода од 09 30 часот до завршување на интервенцијата.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Можеби ќе ве интересира: