Николоски: Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит


Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит. Ништо необично нели? Аха да. Наместо чешкиот претседател пинга некој рандом трол. Јавноста забележува, тивко го брише првиот твит и уште еднаш честита – повторно пинга погрешен твитер корисник!