Николоски: Да беше маратонот во Созопол или Варна, Пендаровски ќе го поддржеше ама не и во Охрид, среќа маратон ќе има


Охридскиот пливачки маратон ќе се одржи!

 

 

Најголемата фасада и измама на политичката сцена во Македонија Стево Пендаровски се откажа од маратонот! Веројатно да се пливаше во Созопол или Варна ќе го поддржеше!

Но затоа ВМРО-ДПМНЕ ќе направи се да има маратон! Денес Градоначалникот на Охрид Кирил Пецаков вети дека Општина Охрид ќе направи се да има маратон оваа година, а од следна и ќе го организира самостојно.

Секоја чест за Пецаков! За Пендаровски народот ќе му каже!

Маратонот продолжува!