Дали сте знаеле дека етно ресторанот “Куќа на мијаците” своите приходи ги пренасочува за социјално загрозени семејства?!


Дали сте знаеле дека етно ресторанот “Куќа на Мијаците” своите приходи ги пренасочува за социјално загрозени семејства, социјализација и лекување на децата зависници што престојуваат Бигорскиот манастир, згрижување на бездомници, грижа на лица отфрлени од општеството и изградба на манастирите и црквите во Мијачкиот регион?
Секогаш кога вие ќе одлучите вашиот ручек да го поминете во овој етно ресторан со превкусна мијачка храна вие лекувате болен, згрижувате бездомник, помагате на социјално загрижени семејства и ги градите нашите цркви и манастири во Мијачкиот регион.