Членка на ВМРО-ДПМНЕ избриша патос со Влатко Ѓорчев!Влатко Ѓорчев на својата фан-страна поставил вакво прашање и констатација дека немало граѓанин кој не е против оваа власт и дека сите се загрижени заради тоа.


 

Па прашува : Граѓани на Република Македонија дали живеете подибро од пред 1 година?!

Еве јас што му одговорив на прашањето:

– И , што правите вие од извршен конкретно околу тој факт, ништо.
На фашистичката бруталност одговарате со балетски престави…
До сега ВМРО-ДПМНЕ можеше да ја “згази” со членството, ама вие им оставате простор да дивеат и распродаваат со вашата демократија.

Ако останеме без држава вие од врвот на извршен ќе бидете директни виновници и ќе бидете еднакво обвинети како предавници со сдс.
Партијата е мртва, штабовите мртви, нема никакви активности на членството… Свесни ли сте што правите вие господа од извршен.

Свесни ли сте дека немате онакво масивно членство веќе, свесни ли сте дека не ви ги поддржуваме “политиките” на ниво детска градинка.
Свесни ли сте дека нервно попушти народот и членството од вас неспособните да не одбраните..
Не сте, гледам. Ќе се уверите на избори и кога ќе ја снема Македонија!!