Без струја делови на Кисела Вода, Центар, Гази Баба и Карпош


Од ЕВН Македонија иформираат дека без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода, Центар, Гази Баба и Карпош.Во периодот од 8:00 до 11:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од ул. Сердарот – улица 2 (општина Кисела Вода), од 8:30 до 11:30 часот, корисниците од ул. Ганчо Хаџи Панзов од бр.2 до бр.10 (општина Центар), од 8:30 до 12:00 часот, објектот на магацинскиот простор на ТП „Шмеки“, како и околните објекти во негова близина (општина Гази Баба), од 9:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул. Љубљанска (општина Карпош) и од 13:00 до 14:00 часот, дел од корисниците од ул. Осма ударна бригада, како и корисниците од ул. Вељко Влаховиќ бр.14, 16, 26 и 28 (општина Центар).