Анкета: Дали треба да има целосен карантин за Велигденските и Бајрамските празници?


Со оглед на зголемените бројки на заболени од КОВИД-19 и огромната смртност во последниот период, дали сметате дека треба да има целосен карантин за Велигденските и Бајрамските празници? 

 

 

 

 

 

 

Дали треба да има целосен карантин за Велигденските и Бајрамските празници?
1228 гласови · 1228 одговори