(Видео) Во Битола никна нова населба


Во близина на затворот во Битола никна дива населба која на локалните жители им создава проблеми.


 

По рекацијата на телевизија од страна на локалните жители, Општина Битола испрати инспектори кои издадоа решение за рушење на безправно изградените објекти.

Погледнете ја репортажата која ТВ Сител ја направија: