Костими за капење за послаби и пополнички девојки


Костими за капење за послаби и пополнички девојки - МИА

Лос Анџелес, 25 јуни 2020 () – Американскиот бренд „Гуд Американ“ (Добро американско), којшто е познат претежно по своите фармерки, сега пушти во продажба нова линија костими за капење за девојки во сите големини.Брендот ѝ припаѓа на ѕвездата од американските реални шоуа, Клои Кардашијан.

Цената се движи од 78 до 109 долари за костим.