ВНИМАНИЕ! Ова видео ќе сакате да го гледате повеќе пати!Овие стаклени скулптури се скоро магични. Џек Стромс е уметникот кој со посебна техника на ладна обработка на стакло ги изработува овие чудесни скулптури. Изработката е долга и макотрпна, но вреди за секоја потрошена минута!


 

Погледнете: