Skopje Cup 2018 – Еден од најинтересните настани кај нас


Овој викенд, почнувајќи од денес, ќе се оддржи изложба на макети, минијатури и диорами и натпревар во Skopje Cup 2018.Ова е настан кој се оддржува секоја година и има за цел промоција на ова интересно хоби. Настанот е доста посетен и секоја година добива повеќе поддршка.

Посетете ги викендов. Нема да погрешите.

Линк до нивната фан страна на facebook:

https://www.facebook.com/maketarskiklubskopje/