Погледнете како изгледа вежба на специјалните единици на АРМ и МВР (ВИДЕО)


Вежба на специјалните единици на АРМ и МВР.


 

ЕБР,ЕСЗ Тигар и БСН Волци,вежбата е изведена во касарната Ѓорче Петров,со инструктори од специјалните единици на САД.

Погледнете!