Памела Андерсон сака повторно да се омажи 


Памела Андерсон сака повторно да се омажи  - МИА

Њујорк, 29 мај 2020 () – Актерката Памела Андерсон, ѕвездата од телевизиската серија  „Спасувачи на плажа“, изјави дека повторно би се омажила и дека краткиот брак со милионерт Џон Питерс не бил легален, а помеѓу нив двајца немало „ништо физичко“.Само 12 дена по објавувањето за прекин на венчавката помеѓу Андерсон и Питерс, Памела инсистираше пред медиумите дека „нема свадба, нема брак, нема ништо“.

Андерсон изјави дека има желба повторно да стапи во брак и покрај нејзината „несреќна“ историја на бракови.