Еволуција на музиката


Абрико Андре Бернар де Паоло, познат како Винеитиро, има голем талент за репродукција на класична музика, како ентузијаст почна да објавува филмска музика, музика од видео игри и истите ги поставува на видео каналот на YouTube, каде што денес има преку 73 милиони прегледи. Вниеитиро во ова видео ни направи компилација на музика и песни кои ја обележале годината во која биле издадени. Уживајте!

 

 

Evolution of Music ( 1680 AD – 2017)

Публикувахте от Lord Vinheteiro в 9 януари 2018 г.