(Видео) Еве зошто две различни нации, во случајов Палестинците и Евреите се мразат!


Дечково е Арап. Има интересен разговор со Евреи. Запрепастен е од заслепеноста на евреите со кои зборува, но и на Арапите со кои има претходно разговарано за нивното мислење за евреите.


 

Истото се случува и кај нас. Резултатот е омраза. Омраза од заслепеност и неинформираност.

Топло ви препорачувам да го гледате видеото.