Во Прилеп претставен уникатниот проект „Коти на културата“

 Во прилепското кино „Мис Стон“ синоќа премиерно беше прикажан документарниот видео запис насловен „Експедиција нов простор“, како дел од проектот „Коти на културата“ (Координати на културата) на прилепската невладина „Агтис“ во соработка со извидничкиот одред … Continue reading Во Прилеп претставен уникатниот проект „Коти на културата“