Симон Трпчески со македонска претпремиера на “МАКЕДОНИСИМО” во село Збажди

МАКЕДОНИСИМО – МАКЕДОНСКА ПРЕТПРЕМИЕРА!

27.08.2022 (сабота), 17:30 часот село Збажди, родното место на мојот татко, во револуционерна Малесија, на планината Караорман.

Ве очекуваме на претстојниот македонски музички „огномет“! 🙂
GPS локација: https://goo.gl/maps/FZzqNfrks8MsfJBp9

Крајна дестинација – Збажди.

Кога ќе излезете од Струга во насока кон Дебар на еден километар се скршнува десно и редоследно се поминува низ селата: Драслајца, Биџево, Ново Село, Долно Татеши, Мислодежда, Присовјани, Збажди

Facebook
Twitter
LinkedIn