Проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“


Проекција на краткометражните филмови „Одлука“ и „Почетокот“ ќе се одржи вечерва во Џебното кино во МКЦ – Скопје.


 

„Одлука“ и „Почетокот“ се во режија на Агим Абдула и продукција на Galaktika Pictures.

По проекцијата неформалниот колектив за театарска и филмска критика Гледај.мк организира дискусија со режисерот Агим Абдула и продуцентот Бунјамин Куртиши.